Forside Om os Race std Vores hunde Nyheder Snapshots Hvalpe Opdræt RIP Gæstebog Links
 
Til forsiden
 

 

 

R.I.P

Hunde vi mindes:
 

Amuloga's Snow King - Chako


Født: 15.12.2010-03.05.2012

Endu en hund måtte afsted til hundehimlen denngang var det unge Chako. Charko var en rigtig dejlig familie hund. Han var elsket af alt og alle viste også hvad han kunne opnå på en hundeudstilling. Chako du er savnet af opdrætter,venner og familie.

 

 

 

 

 

 

Dansk Champion, International Champin, Klub Champion Norsk Champion Samt Amsterdamvinder 2007 & Verdens vinder 2009

Kotuko BB MissMoney Penny - Penny

Født: 22.08.2006 -12.07.2011

Penny var luise´s soulmate lige fra starten har de bare fungeret rigtig godt sammen Penny var den type hund man kun finder engang hele sit liv. Udover at hun fungerede godt i kennelen var hun en rigtig Show hund, hun har udstillings resualtater som er helt fantatiske. Samt hun elskede at løbe foran slæden. Vi måtte desvære sige forvel til vores lille Penny gris mange år før beregnet,begrund af en meget agrasiv kraft i halsen. Nu kan hun nyde tiden sammen med hendes to sønner som også er kommet herfra alt for tidligt.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amuloga's Snow Train Of The West - Sligo

Født 19.09.2008 - Død 23.08.2010
Sligo længe ventet og ønsket hos familien Murphy. Langt om længe kommer han da også hjem. Sligo udvikler sig rigtig godt men uheldet skal være med os. Sligo har kun en sten og kan derfor hverken bruges i avl eller i udstillings ringen. Men alletiders familehund er han dog. Da Sligo er halvandet år skal han øjenlyses, allerede der går det galt han har cataract. Nå ja man hører om mange hvor det ikke er slemt men i dette tilfælde var det meget slemt og det udviklede sig med lynets hast. I løbet af knap 3 måneder var han næsten blind.Han endte med at bide den ene af sine ejere meget slemt pga af en forskrækkelse. Derfor valgte familen og opdrætter at det nok var bedst at lade Sligo sove ind.

 


 

 

 

 

 

 

Amuloga's Black Bandit Zadun - Rico

Født 28.03.2010 - Død 26.05.2010
Rico kom til kennel Zadun i Findland. Rico havde en meget kort levetid, han kom i en i frygtelig ulykke.
Skaderne var så alvorlige, at han ikke kunne redes, og Rico blev tvunget til at sove ind. Rico havde været ventet længe og da han ankom nåde den nye familie kun at få 2 dage med denne lille hvalp få dage før denne tragiske ullykke skete. Rico var som et eventyr, der var for smuk til at være sandt.

 

 

 

 

 

 


Amuloga´s Magic Wolf- Darko

Født 11.03.2009- Død 3.1.2012

blev der taget en tung og svær beslutning, Darko, der efter en omplacering var endt ved Kim og Jeanne, skulle aflives. Darko var en malamut med et stort ego og som var meget egenrådig, han var kærlig, legesyg og glad ved voksne men senere hen viste det sig at han også var meget utryg ved børn. Efter at have arbejdet med ham længe, ville skæbnen at han snappede ud efter et lille barn og derefter havde familien svært ved at stole på ham. Efter samråd med kennelen blev de enige om, at han ikke var tjent med endnu en omplacering og at det bedste for ham ville være at få en værdig afsked.
På trods af hans relativ korte tid ved familien (ca. 1 år), blev han en del af familien og han er meget savnet!

Darko var 1 ud af 9 hvalpe og bror til bla. Chago, Ice, Pink, Aashka, Wolfine, Nifa, Cheeza og Amanda. Fra Seeker kuldet

R.I.P. Darko Amuloga´s Magic Wolf